home
sectoren
producten
over ons
Nieuws
contact
RTCB Extra Particulier? Klik hier!
home
sectoren
producten
over ons
Nieuws
contact
RTCB Extra Particulier? Klik hier!

MAG HET IETSJE MEER ZIJN?
DE EXTRAATJES VAN RTCB

Een goede naam is beter dan olie. Het blijkt een eeuwenoud spreekwoord. Bij RTCB zien we dat anders. Wij gaan voluit voor beiden: een vlekkeloze reputatie én productkwaliteit van de bovenste plank. Daarvoor gaan we ver. Héél ver. Bovenop het uitgebreide assortiment in elke mogelijke discipline en betrouwbaar advies op maat, bieden we heel wat afgeleide diensten aan. Ken jij ze al? Met deze extraatjes maken wij nóg meer het verschil.
Eerste (in) raffinage

Iedereen olie-slim!

Wat je al wist: wij werken enkel met olie van 100% eerste raffinage. Zo garanderen we onze klanten een langere levensduur en optimale prestaties van hun materialen en machines. En bijgevolg minder herstellingskosten en stilstandtijden. Maar bij RTCB kijken we verder dan enkel advies en verkoop. We houden graag de vinger aan de pols. Op vraag van de klant controleren we op regelmatige basis de kwaliteit van de gebruikte oliën en smeermiddelen via diepgaande analyses. Op basis van de resultaten verfijnen we de prestaties van het machinepark en kunnen we tijdig ingrijpen bij nakende slijtage. Bijvoorbeeld door middel van een proactief onderhoud. Zo voorkomen we erger en vooral duurder.

Na elke analyse leveren onze medewerkers een rapport met aanbevelingen af. In loepzuivere taal en met duidelijke richtlijnen inzake olievervangingstermijnen, additieven en onderhoud. Kortom: we houden niet alle expertise voor onszelf, maar delen onze inzichten met de klanten. Dat praat niet alleen makkelijker, maar geeft hun ook de kans om in de toekomst zelfstandig keuzes te maken en bij te sturen waar nodig.

Straffer dan Bol.com en Amazon!

Wat je zelf doet, doe je sneller

Time is money. Een van de allereerste businessquotes ooit is still standing. Leo Rijken noteerde ze bijna veertig jaar geleden al in zijn strategisch plan. In 1987 pakte hij uit met een primeur door te investeren in een eigen tankwagen voor supersnelle leveringen. Het wagenpark evolueerde intussen mee met de tijd, maar het idee bleef onveranderd. Moderne vracht- en tankwagens rijden constant af en aan om alles binnen de 24 uur af te leveren op de afgesproken locatie. Zowel kleine volumes, grote containers als leveringen in bulk.

Experts in huis

Van álle markten thuis

Na een halve eeuw in de sector weten we onze partners wel te kiezen. En scheiden we het kaf moeiteloos van het koren. De nauwe samenwerking met toeleveranciers stelt ons in staat om zelf machines en materialen van topkwaliteit aan te bieden. Noem het en het zit in ons gamma. Van vaten tot haspels en van pompen tot smeerpistolen. Alles van de meest gerenommeerde merken en steeds in lijn met de nieuwste trends op de markt. Op zoek naar een specifiek product? Vraag het aan onze experts en zij gaan binnen het uitgestrekte aanbod op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Ook vertrouwen op onze goede naam,
goede olie én goede materialen?

Blader door de online catalogus.