home
sectoren
producten
over ons
Nieuws
contact
RTCB Extra Particulier? Klik hier!
home
sectoren
producten
over ons
Nieuws
contact
RTCB Extra Particulier? Klik hier!

RTCB: AL 50 JAAR IN DE OLIE

In 1974 startte Jan Rijken met de verkoop van olie. Precies vijftig jaar later bekronen we zijn professionele erfenis met een gloednieuwe website, onderdeel van een frisse rebranding. Bij RTCB loopt het gesmeerder dan ooit. De voorbije drie decennia stoomden we door naar de absolute top in de Benelux. Met dank aan onze zorgvuldig uitgekiende bedrijfsstrategie: vijf loepzuivere troeven waarmee we als familiebedrijf het verschil maken.
Eerste (in) raffinage

Eerste (in) raffinage

De afgelopen dertig jaar bouwden we een sterk partnership uit met het Duitse SRS, de meest moderne en kwalitatieve smeerolieraffinaderij ter wereld. Daardoor beschikken we uitsluitend over smeeroliën en -vetten van eerste raffinage. Residuvrije producten die motoren en mechanische systemen optimaal laten draaien en beschermen tegen de meest extreme omstandigheden. Zo helpen we onze klanten kostelijke schadegevallen en pannes vermijden.

Straffer dan Bol.com en Amazon!

Straffer dan Bol.com en Amazon!

Dankzij 3500 vierkante meter aan opslagruimte hebben we al onze producten permanent op voorraad. Moderne vracht- en tankwagens rijden af en aan om alles binnen de 24 uur af te leveren bij de klant. Zowel kleine volumes, grote containers als leveringen in bulk. Een service die we al verzekeren sinds 1987. Leo was toen een van de eerste spelers op de markt die investeerde in een tankwagen voor supersnelle leveringen.

Experts in huis

Experts in huis

Bij ons geen onpersoonlijke chatbox of telefooncentrale. Wij lossen elk vraagstuk hoogstpersoonlijk op. Onze trouwe medewerkers zijn thuis in iedere discipline en hebben een heldere kijk op het gamma. Ze weten precies waarvoor elk smeermiddel geschikt is en of het beantwoordt aan de opgelegde voorschriften. Met gericht advies zetten ze zowel professionals als particulieren op weg naar de juiste oplossing.

One-stop-shop

One-stop-shop

Auto’s, vrachtwagens, tractoren, bulldozers of boten: RTCB beschikt over een eindeloos assortiment smeermiddelen voor elke sector en toepassing. Maar ook het gamma afgeleide producten breidde intussen uit als een olievlek. Denk maar aan reinigers, ontvetters, AdBlue, koel- en remvloeistoffen. Met een ruime stock spelen we in op de actuele noden van onze klanten en garanderen we producten die 100% compatibel zijn met hun machine- en wagenpark.

Maatwerk als motor

Maatwerk als motor

Onze missie? In elke situatie het juiste product aanbieden. Hoe complex ook het probleem. En daarvoor laten we niets aan het toeval over. Waar nodig maken we een analyse van de activiteiten en de gebruikte voertuigen of machines. We leggen ze langs de geldende regelgeving, toetsen ze aan de beoogde doelstellingen en filteren zo steevast de passende conclusie uit. Geen match met ons bestaande aanbod? No problem! Dan ontwikkelen we een uniek product op maat.

Ook op zoek naar de meest geschikte olie?

Onze online catalogus is een vat vol inspiratie